Punaviinit, Portugali

Viiniä on kypsytetty 10 kk ajan tammitynnyreissä ja vähintään 4 kk ajan pulloissa.
Väri: Syvän tumman punainen.
Maku: Täyteläinen, notkea, kirsikkainen, mustaherukkainen, lämmin, pitkä.
Punaisen lihan, grilliruuan, lampaan, pienriistan ja juustojen kanssa. Tarjoilulämpötila noin 20-18 astetta.

Viiniä on kypsytetty 11 kk ajan tammitynnyreissä ja vähintään 4 kk ajan pulloissa.
Väri: Tumman rubiininpunainen.
Maku: Luumua, kirsikkaa, pehmeä, pyöreä.Jölkimaussa tammea ja kaakaota. Voimakas rakenne.
Punaisen lihan tai voimakkaiden juustojen kanssa. Tarjoilulämpötila 16-18 astetta.

Viiniä on kypsytetty 10 kk ajan tammitynnyreissä ja vähintään 4 kk ajan pulloissa.
Väri: Tumman rubiininpunainen.
Maku: Luumua, kirsikkaa, pehmeä, pyöreä.Jölkimaussa tammea ja kaakaota. Voimakas rakenne.
Punaisen lihan tai juustojen kanssa. Tarjoilulämpötila 16-18 astetta.