Samppanjat

Tuotteet

Champagne Cattier
Cattier Brut Blanc de Noirs
Alkon tilausvalikoimassa
Ravintolamyynnissä

Tuotenumero
Alko:905477
vmh
44.40
Rypälelajike
Pinot Noir (70%), Pinot Meunier (30%)
Samppanjat
Tuottaja
Champagne Cattier
Taustatieto

Cattier Brut Blanc de Noirs on nimensä mukaisesti valmistettu Samppanjan alueen kahdesta punaisesta rypäleestä, eli Pinot Noir:sta ja Pinot Meunier:sta.

Luonnehdinta

Väri: Kultainen, kirkas
Maku: Raikas, täyteläinen, hiven punaisia marjoja.

Lisätietoja

Väri: Kultainen, kirkas
Maku: Raikas, täyteläinen, hiven punaisia marjoja.

Suosittelemme

Aperitiivina, juhlan kunniaksi tai lahjana. Tarjoululämpötila 6-8 astetta.

 

Tuotteet

Champagne Cattier
Cattier Brut 1er Cru Non Vintage
Ravintolamyynnissä

Tuotenumero
vmh
Rypälelajike
Pinot Noir, Pinot Meunier, Chardonnay (25%)
Samppanjat
Tuottaja
Champagne Cattier
Taustatieto

Cattierin ns. perussamppanja. Samppanja, joka tulisi jouda muutaman vuoden sisällä pullottamisesta.

Luonnehdinta

Väri: Kultainen, kellertävä
Maku: Raikas, kuivattuja hedelmiä, paahtoleipää.

Lisätietoja

Väri: Kultainen, kellertävä
Maku: Raikas, kuivattuja hedelmiä, paahtoleipää.

Suosittelemme

Aperitiivina, sellaisenaan, mutta myös kokonaisten ateriakokonaisuuksien juomaksi. Tarjoululämpötila 6-8 astetta.

 

Tuotteet

Champagne Cattier
Cattier Brut Rosé
Ravintolamyynnissä

Tuotenumero
vmh
Rypälelajike
Pinot Noir, Pinot Meunier, Chardonnay (10%)
Samppanjat
Tuottaja
Champagne Cattier
Taustatieto

Cattier Brut Rosé:n tekemiseen on käytetty noin 10% Chigny Les Roses:n alueen viiniköynöksistä tehtyä normaalia viiniä. Rypäleenä viinissä on ollut Pinot.

Luonnehdinta

Väri: Lohen punainen
Maku: Raikas, täyteläinen, kirsikkaa, mansikkaa ja mustaa viinimarjaa.

Lisätietoja

Väri: Lohen punainen
Maku: Raikas, täyteläinen, kirsikkaa, mansikkaa ja mustaa viinimarjaa.

Suosittelemme

Aperitiivina, lihan, riistan tai vaikka hyvän sinihomejuuston kera. Tarjoululämpötila 6-8 astetta.

Tuotteet

Champagne Cattier
Cattier Clos Du Moulin
Ravintolamyynnissä

Tuotenumero
vmh
Rypälelajike
Pinot Noir (50%), Chardonnay (50%)
Samppanjat
Tuottaja
Champagne Cattier
Taustatieto

Cattier Clos du Moulin tuotetaan erillisellä, 2,2 hehtaarin palstalla, kasvavista rypäleistä. Clos du Moulin on aina kolmen vuosikerran sekoite. Tuotantomäärä on noin 15000 pulloa, joista jokainen numeroidaan. Clos du Moulin omaa erinomaisen säilytyspotentiaalin.

Luonnehdinta

Väri: Kultainen, hivenen kuparinen
Maku: Hienostunut, elegantisti voimakas, hivene voinen. Pitkä maku.

Lisätietoja

Väri: Kultainen, hivenen kuparinen
Maku: Hienostunut, elegantisti voimakas, hivene voinen. Pitkä maku.

Suosittelemme

Aperitiivina, lihan, riistan, hanhenmaksan, kalan tai punaisen lihan kanssa. Tarjoululämpötila 8-10 astetta.

Tuotteet

Champagne Cattier
Cattier Red Kiss
Ravintolamyynnissä

Tuotenumero
vmh
Rypälelajike
Pinot Noir, Pinot Meunier, Chardonnay (10%)
Samppanjat
Tuottaja
Champagne Cattier
Taustatieto

Cattier Red Kiss on omaan, erikoislaatuiseen pulloon pullotettua rosésamppanjaa.Pullo on paksua lasia, etiketit harjattua alumiinia. Pullo tulee metalliverkosta tehdyssä lahjapakkauksessa.

Luonnehdinta

Väri: Lohen punainen.
Maku: Raikas, täyteläinen, kirsikkaa, mansikkaa ja mustaa viinimarjaa.

Lisätietoja

Väri: Lohen punainen.
Maku: Raikas, täyteläinen, kirsikkaa, mansikkaa ja mustaa viinimarjaa.

Suosittelemme

Aperitiivina, lihan, riistan tai vaikka hyvän sinihomejuuston kera. Tarjoululämpötila 6-8 astetta.

Tuotteet

Champagne Cattier
Cattier Blue Saphire
Ravintolamyynnissä

Tuotenumero
vmh
Rypälelajike
Pinot Noir, Pinot Meunier, Chardonnay (10%)
Samppanjat
Tuottaja
Champagne Cattier
Taustatieto

Cattier Blue Saphire on omaan, erikoislaatuiseen pulloon pullotettua samppanjaa.Pullo on paksua lasia, etiketit harjattua alumiinia. Pullo tulee metalliverkosta tehdyssä lahjapakkauksessa.

Luonnehdinta

Väri: Kultainen, kellertävä
Maku: Raikas, kuivattuja hedelmiä, paahtoleipää.

Lisätietoja

Väri: Kultainen, kellertävä
Maku: Raikas, kuivattuja hedelmiä, paahtoleipää.

Suosittelemme

Aperitiivina, sellaisenaan, mutta myös kokonaisten ateriakokonaisuuksien juomaksi. Tarjoululämpötila 6-8 astetta.