Valkoviinit, Chile

Tuotteet

Vina San Esteban
In Situ Winemaker’s selection 
Chardonnay
Ravintolamyynnissä

Tuotenumero
vmh
Rypälelajike
Chardonnay
Valkoviinit, Chile
Tuottaja
Vina San Esteban
Taustatieto

Viiniä on kypsytetty 8 kk ajan tammitynnyreissä. Silti tammi maistuu vain vähän.

Luonnehdinta

Väri: Keltainen, hivenen kullan vivahdetta.
Maku: Sitrushedelmiä, trooppisia hedelmiä ja vaniljaa. Hapokas ja miellyttävä maku.

Lisätietoja

Väri: Keltainen, hivenen kullan vivahdetta.
Maku: Sitrushedelmiä, trooppisia hedelmiä ja vaniljaa. Hapokas ja miellyttävä maku.

Suosittelemme

Lohen, tonnikalan tai pastan kanssa. Tarjoilulämpötila noin 12 astetta.

Tuotteet

Vina San Esteban
Rio Alto Classic Chardonnay
Ravintolamyynnissä

Tuotenumero
vmh
Rypälelajike
Chardonnay
Valkoviinit, Chile
Tuottaja
Vina San Esteban
Taustatieto

Vina San Esteban:n erittäin laadukas perusviini. Viiniä ei ole kypsytetty tammitynnyreissä

Luonnehdinta

Väri: Kirkaan kultainen. vaalea.
Maku: Trooppisia hedelmiä, pitkä ja miellyttävä loppumaku.

Lisätietoja

Väri: Kirkaan kultainen. vaalea.
Maku: Trooppisia hedelmiä, pitkä ja miellyttävä loppumaku.

Suosittelemme

Salaattien ja kanan kanssa, tai sellaisenaan. Tarjoilulämpötila noin 12 astetta.

Tuotteet

Vina San Esteban
In Situ Reserve Chardonnay
Ravintolamyynnissä

Tuotenumero
vmh
Rypälelajike
Chardonnay
Valkoviinit, Chile
Tuottaja
Vina San Esteban
Taustatieto

30% tähän viiniin käytetystä rypälemehusta on kypsytetty tammitynnyreissä. Viinillä on näin hivenen voimakkaampi rakenne.

Luonnehdinta

Väri: Kirkas, häivähdys kullan keltaisuutta.
Maku: Sitruunan aromia, paahteisuutta, hyvä balanssi.

Lisätietoja

Väri: Kirkas, häivähdys kullan keltaisuutta.
Maku: Sitruunan aromia, paahteisuutta, hyvä balanssi.

Suosittelemme

Punaisen kalan, kuten lohen (savustettu) tai tonnikalan kanssa Myös pastojen kanssa. Tarjoilulämpötila 10-12 astetta.

Tuotteet

Vina San Esteban
In Situ Reserve Sauvignon Blanc
Ravintolamyynnissä

Tuotenumero
vmh
Rypälelajike
Sauvignon Blanc
Valkoviinit, Chile
Tuottaja
Vina San Esteban
Taustatieto

Vain 10% tähän viiniin käytetystä rypälemehusta on kypsytetty tammitynnyreissä. Viini on näin säilynyt rypälelajikkeelle ominaisen raikkaana.

Luonnehdinta

Väri: Kirkas, häivähdys vihreyttä.
Maku: Raikkaan hapokas, hivenen mineraalinen, hyvä rakenne.

Lisätietoja

Väri: Kirkas, häivähdys vihreyttä.
Maku: Raikkaan hapokas, hivenen mineraalinen, hyvä rakenne.

Suosittelemme

Vaalean kalan tai muiden merenelävien kanssa tai sellaisenaan. Tarjoilulämpötila 10-12 astetta.