Valkoviinit, Chile
Vina San Esteban
In Situ Winemaker’s selection
Chardonnay
Ravintolamyynnissä
Viiniä on kypsytetty 8 kk ajan tammitynnyreissä. Silti tammi maistuu vain vähän.
Väri: Keltainen, hivenen kullan vivahdetta.
Maku: Sitrushedelmiä, trooppisia hedelmiä ja vaniljaa. Hapokas ja miellyttävä maku.
Väri: Keltainen, hivenen kullan vivahdetta.
Maku: Sitrushedelmiä, trooppisia hedelmiä ja vaniljaa. Hapokas ja miellyttävä maku.
Lohen, tonnikalan tai pastan kanssa. Tarjoilulämpötila noin 12 astetta.
Vina San Esteban
Rio Alto Classic Chardonnay
Ravintolamyynnissä
Vina San Esteban:n erittäin laadukas perusviini. Viiniä ei ole kypsytetty tammitynnyreissä
Väri: Kirkaan kultainen. vaalea.
Maku: Trooppisia hedelmiä, pitkä ja miellyttävä loppumaku.
Väri: Kirkaan kultainen. vaalea.
Maku: Trooppisia hedelmiä, pitkä ja miellyttävä loppumaku.
Salaattien ja kanan kanssa, tai sellaisenaan. Tarjoilulämpötila noin 12 astetta.
Vina San Esteban
In Situ Reserve Chardonnay
Ravintolamyynnissä
30% tähän viiniin käytetystä rypälemehusta on kypsytetty tammitynnyreissä. Viinillä on näin hivenen voimakkaampi rakenne.
Väri: Kirkas, häivähdys kullan keltaisuutta.
Maku: Sitruunan aromia, paahteisuutta, hyvä balanssi.
Väri: Kirkas, häivähdys kullan keltaisuutta.
Maku: Sitruunan aromia, paahteisuutta, hyvä balanssi.
Punaisen kalan, kuten lohen (savustettu) tai tonnikalan kanssa Myös pastojen kanssa. Tarjoilulämpötila 10-12 astetta.
Vina San Esteban
In Situ Reserve Sauvignon Blanc
Ravintolamyynnissä
Vain 10% tähän viiniin käytetystä rypälemehusta on kypsytetty tammitynnyreissä. Viini on näin säilynyt rypälelajikkeelle ominaisen raikkaana.
Väri: Kirkas, häivähdys vihreyttä.
Maku: Raikkaan hapokas, hivenen mineraalinen, hyvä rakenne.
Väri: Kirkas, häivähdys vihreyttä.
Maku: Raikkaan hapokas, hivenen mineraalinen, hyvä rakenne.
Vaalean kalan tai muiden merenelävien kanssa tai sellaisenaan. Tarjoilulämpötila 10-12 astetta.