Valkoviinit, Chile

Tuotteet: 
Vina San Esteban
In Situ Winemaker’s selection
Chardonnay
Ravintolamyynnissä
Rypälelajikkeet: 
Chardonnay
Tuottaja: 
Vina San Esteban
Taustatieto: 

Viiniä on kypsytetty 8 kk ajan tammitynnyreissä. Silti tammi maistuu vain vähän.

Luonnehdinta: 

Väri: Keltainen, hivenen kullan vivahdetta.
Maku: Sitrushedelmiä, trooppisia hedelmiä ja vaniljaa. Hapokas ja miellyttävä maku.

Suosittelemme: 

Lohen, tonnikalan tai pastan kanssa. Tarjoilulämpötila noin 12 astetta.

Tuotteet: 
Vina San Esteban
Rio Alto Classic Chardonnay
Ravintolamyynnissä
Rypälelajikkeet: 
Chardonnay
Tuottaja: 
Vina San Esteban
Taustatieto: 

Vina San Esteban:n erittäin laadukas perusviini. Viiniä ei ole kypsytetty tammitynnyreissä

Luonnehdinta: 

Väri: Kirkaan kultainen. vaalea.
Maku: Trooppisia hedelmiä, pitkä ja miellyttävä loppumaku.

Suosittelemme: 

Salaattien ja kanan kanssa, tai sellaisenaan. Tarjoilulämpötila noin 12 astetta.

Tuotteet: 
Vina San Esteban
In Situ Reserve Chardonnay
Ravintolamyynnissä
Rypälelajikkeet: 
Chardonnay
Tuottaja: 
Vina San Esteban
Taustatieto: 

30% tähän viiniin käytetystä rypälemehusta on kypsytetty tammitynnyreissä. Viinillä on näin hivenen voimakkaampi rakenne.

Luonnehdinta: 

Väri: Kirkas, häivähdys kullan keltaisuutta.
Maku: Sitruunan aromia, paahteisuutta, hyvä balanssi.

Suosittelemme: 

Punaisen kalan, kuten lohen (savustettu) tai tonnikalan kanssa Myös pastojen kanssa. Tarjoilulämpötila 10-12 astetta.

Tuotteet: 
Vina San Esteban
In Situ Reserve Sauvignon Blanc
Ravintolamyynnissä
Rypälelajikkeet: 
Sauvignon Blanc
Tuottaja: 
Vina San Esteban
Taustatieto: 

Vain 10% tähän viiniin käytetystä rypälemehusta on kypsytetty tammitynnyreissä. Viini on näin säilynyt rypälelajikkeelle ominaisen raikkaana.

Luonnehdinta: 

Väri: Kirkas, häivähdys vihreyttä.
Maku: Raikkaan hapokas, hivenen mineraalinen, hyvä rakenne.

Suosittelemme: 

Vaalean kalan tai muiden merenelävien kanssa tai sellaisenaan. Tarjoilulämpötila 10-12 astetta.